Klimwanden

Klimwanden en boulderwanden

Polsar Klimelementen maakt niet alleen klimwanden tot 40 meter hoog, maar ook boulderwandjes. Dit zijn wanden tot ongeveer 4 meter hoog waarbij het niet zozeer gaat om de hoogte, maar waarbij klimmers kunnen boulderen (klimproblemen uitwerken) en traverseren (heen en weer klimmen). De dia-serie bevat foto’s van door Polsar gerealiseerde projecten. Bekijk de serie om een beter beeld te krijgen van de mogelijkheden met betrekking tot klimwanden en boulderwanden.

donna cerca uomo Veneto Basisschool het startpunt
uomo cerca donna Campania Basisschool het startpunt
donna cerca uomo Monza Bjoeks vliegerfotografie
uomo cerca donna Rovigo bjoeks by night
Bjoeks vliegerfotografie
Bjoeks vliegerfotografie
Harderwijk 2008
Ede Streek 2009
Den Helder 2009
Brunisse2006
Bant BB 2007

Een klimwand waar je wat mee kan

Polsar bouwt alleen klimwanden met een plan, waardoor je er als gebruiker ook wat mee kan. Daarmee bedoelen we het volgende: Bij de verkoop van klimwanden kijken we in de eerste plaats naar wat voor de gebruiker de meest gewenste opstelling is. We inventariseren wie en hoeveel mensen tegelijk gebruik van de klimmuur maken. Of het nou gaat om kinderen, volwassenen, jongeren of gehandicapten, elke gebruiker heeft zijn specifieke eisen.

Wat we niet bouwen zijn klimwanden die als sluitpost van een begroting nog even goedkoop en met weinig mogelijkheden aan de wand geplakt dienen te worden.

Polsar klimelementen maakt en installeert klimwanden niet om te bouwen maar om te klimmen. Daarom bouwen we geen klimwand als de ruimte en mogelijkheden beperkt zijn. Sterker nog, we bouwen geen klimwanden puur en alleen geld om te verdienen, we bouwen klimwanden omdat we geloven in de mogelijkheden van een optimale klimwand voor de gebruiker.